Nazad

Za obrazovanje svjetske klase i
izvanredne karijerne mogućnosti

Studiranje u Velikoj Britaniji

Želite da studirate na univerzitetu, koledžu ili u internatu Velikoj Britaniji?  

Studiranje u Velikoj Britaniji vam nudi obrazovanje svjetske klase, međunarodno priznate kvalifikacije i izvanredne karijerne mogućnosti. Na sajtu British Education možete pronaći niz kurseva u Velikoj Britaniji. Takođe možete pronaći važne savjete o studiranju u Velikoj Britaniji – od biranja kursa i planiranja puta, do nalaženja prijatelja i navikavanja na vrijeme u Velikoj Britaniji!

 

Zašto izabrati obrazovanje u Velikoj Britaniji?

Da li ste znali da:

 

  • Četiri od šest najboljih svjetskih univerziteta je u Velikoj Britaniji (World Rankings, QS)
  • Velika Britanija je među vodećim nacijama na svijetu na polju istraživanja (International Comparative Performance of the UK Research Base, BIS)
  • Velika Britanija je najpopularnija destinacija na svijetu za studije engleskog jezika 
  • Međunarodni diplomci obrazovani u Velikoj Britaniji će ostvariti osjetno više prosječne plate nego da su bili obrazovani kod kuće (Tracking International Graduate Outcomes, BIS, 2011)
  • Obrazovanje u Velikoj Britaniji će vas inspirisati da razvijate svoja znanja i vještine, daće vam slobodu da budete kreativni, kao i podršku na putu da ostvarite najbolje moguće uspjehe.
  • Na kursu u Velikoj Britaniji steći ćete vještine i kvalifikacije koje će vam pomoći da uspijete u karijeri za koju se odlučite.
  • A izvan učionice, imaćete priliku da iskusite jedinstvene ruralne predjele, gradove i kulturu Velike Britanije!

 

Kontaktirajte nas i saznajte više o razlozima da izaberete obrazovanje u Velikoj Britaniji.

Vaše mogućnosti studiranja u Velikoj Britaniji

Želite da pronađete kursu za studije u Velikoj Britaniji? Možda vam treba pomoć da odlučite gdje želite da studirate? Ovdje smo da bismo vam pomogli.

Na sajtu British Education možete pronaći hiljade kurseva koristeći naše alatke za pretragu i materijale. Kvalifikacije smo rangirali od dodiplomskih osnovnih studija, HND–a i master programa, MBA-a i doktorata. Možete pronaći i informacije o kursevima engleskog jezika.

Za one mlađe, možete pronaći škole i kurseve engleskog za djecu i tinejdžere.

Praktični savjeti prije nego što odete

Ako planirate da studirate u Velikoj Britaniji, mi vam možemo pomoći. Imamo praktične savjete za vas o procesu dobijanja vize za Veliku Britaniju, novca, smještaja, zdravlja, sigurnosti, putovanja i još mnogo toga.

Prijavi se