Nazad

Za obrazovanje svjetske klase i
izvanredne karijerne mogućnosti

Studiranje u Velikoj Britaniji

Želite da studirate na univerzitetu, koledžu ili u internatu Velikoj Britaniji?  

Studiranje u Velikoj Britaniji vam nudi obrazovanje svjetske klase, međunarodno priznate kvalifikacije i izvanredne karijerne mogućnosti. Na sajtu British Education možete pronaći niz stipendija i kurseva u Velikoj Britaniji. Takođe možete pronaći važne savjete o studiranju u Velikoj Britaniji – od biranja kursa i planiranja puta, do nalaženja prijatelja i navikavanja na vrijeme u Velikoj Britaniji!

 

Zašto izabrati obrazovanje u Velikoj Britaniji?

Da li ste znali da:

 

  • Četiri od šest najboljih svjetskih univerziteta je u Velikoj Britaniji (World Rankings, QS)
  • Velika Britanija je među vodećim nacijama na svijetu na polju istraživanja (International Comparative Performance of the UK Research Base, BIS)
  • Velika Britanija je najpopularnija destinacija na svijetu za studije engleskog jezika 
  • Međunarodni diplomci obrazovani u Velikoj Britaniji će ostvariti osjetno više prosječne plate nego da su bili obrazovani kod kuće (Tracking International Graduate Outcomes, BIS, 2011)
  • Obrazovanje u Velikoj Britaniji će vas inspirisati da razvijate svoja znanja i vještine, daće vam slobodu da budete kreativni, kao i podršku na putu da ostvarite najbolje moguće uspjehe.
  • Na kursu u Velikoj Britaniji steći ćete vještine i kvalifikacije koje će vam pomoći da uspijete u karijeri za koju se odlučite.
  • A izvan učionice, imaćete priliku da iskusite jedinstvene ruralne predjele, gradove i kulturu Velike Britanije!

 

Kontaktirajte nas i saznajte više o razlozima da izaberete obrazovanje u Velikoj Britaniji.

Vaše mogućnosti studiranja u Velikoj Britaniji

Želite da pronađete kurs ili stipendiju za studije u Velikoj Britaniji? Možda vam treba pomoć da odlučite gdje želite da studirate? Ovdje smo da bismo vam pomogli.

Na sajtu British Education možete pronaći hiljade kurseva i stipendija koristeći naše alatke za pretragu i materijale. Kvalifikacije smo rangirali od dodiplomskih osnovnih studija, HND–a i master programa, MBA-a i doktorata. Možete pronaći i informacije o kursevima engleskog jezika.

Za one mlađe, možete pronaći škole i kurseve engleskog za djecu i tinejdžere.

Praktični savjeti prije nego što odete

Ako planirate da studirate u Velikoj Britaniji, mi vam možemo pomoći. Imamo praktične savjete za vas o procesu dobijanja vize za Veliku Britaniju, stipendija, novca, smještaja, zdravlja, sigurnosti, putovanja i još mnogo toga.

Prijavi se