Nazad

Organizujemo smještaj u rezidencijama, porodicama i obližnjim hotelima.

Smještaj

Smeštaj je organizovan u rezidencijama, porodicama i obližnjim hotelima.

St Giles

St Giles rezidencija se nalaze u okviru same škole. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, sa sopstvenim ili zajedničkim kupatilom, na bazi najma, noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak i večera). Obroci se služe u školskom restoranu. Način služenja obroka je samoposluživanje. Doručak je kontinentalni, a večera se sastoji iz supe, glavnog jela i dezerta. 

Somerset Court

Somerset Court rezidencija se nalazi na 15-20 minuta pješice od škole ili tri stanice metroom, u blizini je metro i autobuske stanice. U rezidenciji postoji lobi u kome se nalazi TV, automati za piće i užinu, bilijar. Postoji i prostorija sa mašinama za pranje i sušenje veša (automati za koji je potreban metalni novac). Sobe su jednokrevetne sa sopstvenim kupatilom, kompletno su opremljene. U sobama postoji internet koji se dodatno plaća. Rezidencija je na bazi najma. Na svakom spratu rezidencije se nalazi kompletno opremljena kuhinja gdje polaznici mogu spremati hranu. Posteljina je obezbijeđena dok student treba da ponese svoje peškire.

Frances Gardner 

Frances Gardner je moderna rezidencija, otvorena 2004. godine i u vlasništvu je UCL Univerziteta u Londonu. Nalazi se na 10-ak minuta hoda od škole St Giles Central. Sobe su jednokrevetne, kompletno opremljene sa sopstvenim kupatilom. Sve sobe u rezidenciji se nalaze u okviru apartmana koje dijeli 5-8 polaznika i svaki od apartmana ima svoju opremljenu kuhinju gdje polaznici mogu sebi spremati obroke. U školi se u Square Cafe-u može uplatiti večera. Posteljina i peškiri su obezbijeđeni i mijenjaju se jednom nedeljno. Sobe se takođe održavaju jednom nedeljno. Polaznicima su na raspolaganju mašine za pranje i sušenje veša, TV i sto za bilijar. Upotreba interneta se posebno plaća, dok je u školi wifi besplatan za sve.

Porodice su pažljivo odabrane i nalaze se u prosjeku na 20-45 minuta vožnje metroom do škole. Smještaj je u 1/1 sobama, a za one koji putuju sa prijateljem, i u 1/2 sobama na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Doručak polaznici spremaju sami, ili im porodica servira obrok, a večeraju sa porodicom u dogovoreno vreme. Za večeru se služi supa, glavno jelo i dezert.

Prijavi se